Opskrift: Verdens bedste chokoladeboller

Forleden fredag formiddag blev brugt i køkkenet på at bage noget lækkert til mine kære kolleger som jeg senere skulle tilbringe en aftenvagt sammen med. Ydermere skulle familien forkæles med ekstra lækkert eftermiddagsmad når nu fredagshyggen denne fredag blev uden mor. Læs med og hør, hvordan  VERDENS BEDSTE CHOKOLADEBOLLER bages. Vi lover I ikke bliver skuffede.

Opskriften på Verdens bedste chokoladeboller findes lige her hos Bageheltinden Lene Tranbjerg, som står bag bloggen Bagvrk. Vi har før nævnt Lenes lækre opskrifter her på bloggen. Tjek lige hendes kæmpe samling af lækre opskrifter ud og ikke mindst de smukke, lækre og smagfulde billeder og videoer.

Følg opskriften og Lenes tips til at få de mest perfekte boller, som virkelig er en fryd for øjet. Hun bruger et trick, hvor hun “strammer” brødet op. Hun har faktisk lavet en videovejledning. Det giver de mest perfekte runde boller, vi nogen sinde har lavet:

Ydermere benyttes der en speciel hæveteknik, som vi heller ikke har prøvet før. Udover almindelig hævning før og efter bolle-trilning skal bollerne også hæve over dampende vand i en kold ovn. Det gav godt nok en hurtig og flot hævning på forholdsvis kort tid.

Men alt dette står, som sagt, beskrevet i opskriften på bloggen Bagvrk. Gør jer selv den tjeneste og bag disse. Vi lover jer I bliver ikke skuffede!

Husk rigeligt med tandsmør!

Som jer faste følger ved, er vi ret vilde med at bage her på FantasiFabrikken. Tidligere har vi givet os i kast med lækre pizzaboller, pølsehorn, lækker chokoladekage eller noget så nemt som pitabrød.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.