Garnhygge: Lune bloomers / shorts / blebukser med bobler

Nu er vejret så småt ved at vende og vi går mod lysere og forhåbentlig lunere tider så nu er det tid til at få styr på forårsgarderoben. Som i nok allerede har opdaget ud er vi på FantasiFabrikken meget glade for strik og dens lune egenskaber. Strikken luner samtidig med at det lader kroppen ånde. Vi har været i gang med at strikke til Fridas forårgarderoben, som forhåbentlig snart kan tages i brug. Læs med og kig nærmere på de fineste strikkede bloomers / shorts / blebukser med bløde bobler strikkede som popcorns masker.

Bloomers, shorts, blebukser kært strik har mange navne. Ihvertfald er de perfekte her når vi går mod lunere tider. Vi har allerede strikket flere ligende par bare med henholdsvis knapper (se her) og guldflæser på numsen (se her). De er perfekte med et par strømpebukser under. Vi er vilde med dem:

Men nu har vi så været i gang med et par blommers fyldt med bløde bobler. De små søde bobler er så fin en detalje som fuldendes med et klassisk bindebånd i taljen.

Opskriften er bare et par helt almindelige blebukser, fra Familie Journalen. Blebukserne har en super god pasform da de er strikket med vendemasker bagpå så der er god plads til bleen. Der er en rigtig god forklaring i opskriften, så alle kan være med.

Popcornmasker

Jeg har tilføjet popconsmasker efter hver 10. maske, vejledning til popcornmasker findes lige her. Det eneste man skal være opmærksom på er at popcornsmasker sluger meget garn. Derfor skal der købes mere garn end opskriften siger. Jeg har brugt original garnet fra opskriften (“Lanett” (100% merinould/superwash/50 g = 195 meter)). Købte to nøgler og brugte det meste,

Bindebåndet er strikket som tubestrik, det giver klart det flotteste resultat syntes jeg. Teknikken er nem og kan ses lige her.

Det er med at nyde synet af sit barn i disse inden de bliver for store til denne type klæder. Vi skal ihvertfald helt sikkert have strikket disse i andre farver også.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.