På tur: Gratis teater til Aprilfestival 2018

//VIND! VIND! VIND! SPONSORERET KONKURRENCE//

Nå nu skal I høre det fedeste: Fra d. 15.-22. april 2008 løber 48. udgave af Aprilfestival af staben i Syddjurs kommune. Aprilfestival er arrangeres af Teatercentrum i samarbejde med året værtskommune, som i år er Syddjurs Kommune. I løbet af festivalen vil der være op mod 800 opførelser OG der er GRATIS adgang for både store og små. Læs med og hør mere om dette henrivende arrangement OG bliv en heldige vinder af en familiebillet til Fregatten Jylland.


Børnene på FantasiFabrikken elsker teater ligesom nærmest alle andre børn gør. De fleste børne-teaterforestillinger har en magisk evne til at tryllebinde børnene og kickstarte deres fantasi.

Teatercentrum, som står bag aprilfestivalen, har netop til formål at udbrede kendskabet til scenekunst for børn og unge. Ligeså er formålet med aprilfestivalen at præsentere teater for børn & unge. Festivalen finder sted i en ny dansk by hvert år.

I år finder festivalen som sagt sted i Syddjurs kommune på biblioteker, i kulturhuse på skole osv. Se nærmere om, hvor forestillingerne helt præcis finder sted lige her. 

Ca. 120 professionelle børne- og ungdomsteatre forventes i løbet af festivalugen at deltage med næsten 200 forskellige forestillinger og op mod 800 opførelser i alt. Så det skulle være muligt at nå at se et par forestillinger i løbet af festivalugen. Der opføres alt lige fra “Palle alene i verden” og Pedersen og Findus” til “Fucking Åmål” og “Love me Tender”. Ergo findes der teater til alle aldersgrupper. Der er bare med med at udvælge de forestillinger man ønsker og se i programmet, som findes lige her

Billetter:

Der er gratis adgang til alle festivalens forestillinger, også festivalshowet, men vil du være sikker på at se en bestemt forestilling er det en god ide at reservere en billet. Der kan bestilles billetter online fra d. 10. april. Se mere om, hvordan du får fat i billetterne lige her.

Vi har tidligere skrevet om, hvor fedt det er at have børn med til teater oplevelser, det er noget der længe efter bliver talt om. Vi har gentagende gange bl.a. været til Skrallebangs teaterkoncerter, som virkelig formår at fange børnenes opmærksomhed og skærpe ders sanser. Så pak familien og kom afsted, det er så fedt at få nogle anderledes oplevelser sammen som familie.

Når man nu alligevel skal på tur kan men jo lige så godt pakke en madpakke fyldt med lækkerier. Disse pølsehorn er virkelig gode og kan sagtens laves et par dagene i forvejen. Ellers er pizzasnegle også altid en sikker vinder. Skal der lidt hjemmelavet sødt med så prøv disse dadelkugler.

VIND! VIND! VIND!

Er det dig og din familie, der skal være de heldige vindere af en familiebillet (2 voksne+2 børn) til en af Ebeltofts hovedattraktioner: Fregatten Jylland  (gyldig i weekenden d. 20.-22. april). Besøget vil være en fin kombination med en teaterforestilling, som i den pågældende weekend er centraliseret i Rønde og Ebeltoft. Hop over på FantasiFabrikkens Facebookside og/eller Instagram: FantasiFabrikken_insta og læs nærmere om, hvordan du bliver den heldige vinder.

Held og lykke.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.