På tur: SKRALLEBANG på Radar 2018

I juni 2017 var vi til den mest fantastiske børnekoncert med Skrallebang på Radar.  Skrallebang gentager succesen med 6 temakoncerter i 2018. Den første finder sted d. 13. Marts. Læs med og hør vores oplevelse med Skrallebang.

De 6 koncerter har forskellige temaer. Oveni alt det skønne musik bliver der tilsat røg, blink, rock, sæbebobler og hekse-gnæk. En oplevelse, hvor man roligt kan sige, at alle sanserne skærpes.

Det var en fed oplevelse for både børn voksne. De mindste brugte lidt længere tid på at give slip på os voksne. Men da de først havde set konceptet an var de helt opslugt af det. Alle børnene var med på deres niveau. Kæmpe cadeau til Skrallebang.

Skrallebang består af Nana og Søren der virkelig formår at få børnene med. Søren gør det godt på tromme, kontrabas og andre instrumenter mens Nana springer rundt og indrager både børn og voksne.

Koncerten tog denne gang udgangspunkt i skoven og dens eventyrlige magi. Så der blev sunget en masse sange om skoven og dens hygge. Nogle sange kendte børnene mens andre sange var nye. Uanset var børnene bare med og gjorde alt, hvad de kunne for at synge og danse med. En fryd og glæde at se som forældre.

Koncerterne er beregnede på børn i alderen 3-6 år. Villum på, dengang, godt 1 år havde nu også en fest. Så hvis dit barn er til musik og bevægelse så ville vi ikke tøve med at tage dem med selv om de endnu ikke er fyldt 3 år.Koncerterne afholdes på følgende datoer:

  • Tirsdag d. 13. marts kl. 10
  • Tirsdag d. 10. april kl. 10
  • Tirsdag d. 8. Maj kl. 10
  • Tirsdag d. 2. oktober kl. 10
  • Tirsdag d. 6. november kl. 10
  • Tirsdag d. 4. december kl. 10

Så sæt kryds i kalenderen og giv dine børn en kæmpe oplevelse. Alternativt kan du sprede rygtet til dine børns daginstitution, som kan deltage til en yderst fordelagtig pris.

Det koster 40 kr. pr billet for privatpersoner og sælges i døren. Læs mere om arrangementerne og det praktiske lige her.

Vi havde traditionen tro, når vi er på tur, taget madpakker med. Der var lagt op til at man måtte blive inde på Radar og spise sin madpakke, hvilket vi gjorde. Vi havde disse pølsebrød og disse pizzaboller med, som var på lager i fryseren.

Hvis vejret havde været lidt mindre blæsende ville Godsbanens tag også have været et fremragende sted at nyde madpakken.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.