Valentinesdag: påmindelse om kærligheden

Den amerikanske tradition Valentinesdag bliver større og større i Danmark om vi vil det eller ej. Der har i lang tid kunne købes alverdens accessories med kærlighed som tema. Selv om vi ikke er de store Valentines fans så er dagen da en god reminder om at huske kærligheden til den du holder mest af. Læs med og hør, hvordan dagen kan fejres på et plan, hvor alle kan være med. Vi videregiver et par ideer til nogle simple DIY overraskelser, hvor alle kan være med.

Det er nu rart at vide man er elsket. Ligeså rart er det at blive overrasket. Det behøver ikke være noget stort og rosenrødt. Det kan bare være et sødt kort, yndlingsslikket, at opvasken bliver taget eller en hjemmebagt kage. Én rose skaber lige så stor lykke som en favn-fuld. Så vi kan lige så godt drosle det ned til noget alle kan være med til. Det er dog vigtig at man husker at anerkende hinanden når man er i et forhold. Specielt når hverdagen flyver afsted med børn og praktiske gøremål.

DIY overraskelser

I år har vi været i gange med at bage en rigtig kærligheds kage -Noget lækkert tilberedt med kærlighed er vi jo selv fans af. Vi har selv været i gang med at lave nogle lækre fyldte vandbakkelser og hjerteformet krymmel. Se den lækre opskrift lige her.

Er du lidt kreativ så kan du lave et fint Valentineskort som disse:

Du finder et nem DIY på disse kort i sidste års Valentinesindlæg lige her.

Har du en som er særlig kær og trænger til en lille forkælelsesgave eller vil du gerne forkæle dig selv. Så kan disse Badebomber virkelig anbefales.  De er med til at skabe lidt luksus spa stemning i ens eget badeværelse.

Uanset hvad så må i have en dejlig dag

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.