Fastelavnsmasker i børnehøjde

“Kan du gætte, hvem jeg er?

Kan du gætte, hvem jeg er?

For jeg har fået maske på,

Misk, mask maske på.

Kan du gætte, hvem jeg er?””

Fastelavn er lig med masker og udklædning. Der findes jo et utal af udklædningsmuligheder og fastelavnsmasker ligeså. Se  vores tidligere indlæg omkring udklædning her.

Vi har været i gang med at kreere et par forskellige masker sammen med børnene. De elsker at male og pynte, så det var helt med på ideen. Læs med og bliv inspireret.

Håndmasker

Børnene elsker at se deres hænder afbilledet så vi har brugt børnenes hænder som skabeloner til disse masker. Det er jo kun fantasien der sætter grænser. Her er et par ekspempler:

Det kan godt være at de mindste lige skal have hjælp til at klippe maskerne ud da der er mange krummelurer. Herefter skal de bare pyntes med alt, hvad hjertet begærer af diamanter, glimmer og maling. Slu af med at sæt en elastik i eller en pind på til at holde i. Har du adgang til en lamineringsmaskine så er det ideelt for at forstærke maskernes fine detaljer.

Tallerkenmasker

En anden nem maske laves af paptallerkener. Her kan du egentlig lave tallerknen/masken i den form du ønsker. Det kunne eksempelvis laves sådan her:

Herefter skal de bare pyntes med alt, hvad hjertet begærer af diamanter, glimmer og maling. Slut af med at put en elastik i eller en pind til at holde i.

Traditionelle masker m. skabeloner

Sidste år lavede de traditionelle masker, som også blev pyntet gevaldig fint. Her er printbare skabeloner: standard her i str 4 år og voksen, tøset udgave her og batman her. Læs hele indlægget her.

Hyg jer derude og nyd weekenden

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.