Vinterferie for hele familien

Nu nærmer vinterferien og uge 7 sig med hastige skridt. Vi har godt nok ikke ferie ud over en fridag eller to som med sikkerhed skal på noget ekstra hyggeligt med børnene. Vi har været ved at kigge lidt på, hvad Aarhus og omegn har at byde på for børn i vinterferien, og har selvfølgelig samlet et overblik til jer.


Aktiv Ferie

Skal vinterferien skydes igang med fuld knald? Så skal I tage hele familien med i DGI huset. Vi har tidligere været af sted og skrevet lidt om det her. Klatrevæggen er åben, man kan spille batminton, hoppe i trampoliner og en masse andre fede aktiviteter.

Man kan både købe en dagsbillet og en ugebillet, så overvej lige om man ikke skulle tage afsted to gange i løbet af ferien. Børnene er så dejlige trætte bagefter. Læs mere om Aktiv Ferie her.

Rumferie

Har dit barn eller dig selv gemt en lille atronaut i maven? så slår Steno Museet dørene op til et rent paradis. De laver workshops med månefilm og aliens, fortæller om rummet og så kan man komme ind og se stjernerne i Planteriet. Læs meget mere om det lige her.

Ferie i gamle dage

I den Gamle by kan børn og barnlige sjæle for blot 20kr lave legetøj og bojsler – dette foregår indendøres så skulle vejret ikke være i top så er det oplagt at slå vejen forbi. De har også en hyggelig cafe, hvor man kan varme sig på kaffe mens der nydes et stykke kage.

Ferie på glat is

Hvis i trænger til at få rørt kroppen kroppen og få et godt grin, så er skøjtebanen foran musikhuset åbent helt ind til d. 28 feb. Det er gratis og man kan se åbningstiderne lige her. Husk at tage godt med tøj på.

Når man er på disse kanter har musikhuset et stort program med masser af underholdning til børn i alle aldre og prisklasser – tjek kataloget ud her. Vi har selv kigget ekstra på forestillingerne om Vitello, Prop og Berta, Karus og Baktus og så selvfølgelig Cirkus Krone. Skynd jer at køb billetter inden der bliver udsolgt. Vi elsker selv at komme i teateret med børnene, om det er teaterforstillinger eller musik er ikke så vigtig. Det er en kæmpe oplevelse som de taler om længe efter. Vi har f.eks. tidligere været til Skraldebang koncert.

Ferie i mørket

Passer live forestillingerne ikke lige ind i kalenderen så står Biograferne klar med et stærkt program. Se den Oscarnominerede ‘Coco‘, flyv væk på et magisk tæppe i ‘Hodja fra Pjort‘ eller følg Vitellos jagt på sin far i filmen ‘Vitello‘. Der vil være mulighed for at klæde sig ud som figurerne fra Hodja Fra Pjort og prøve et flyvende tæppe. Vores store unger elsker biografen. Der er noget særligt ig højtideligt over det store lærred. Vi har tidligere skrevet om hygge og biograftur.

Ferie i Aarhus

Vinterferien er selvfølgelig også en kærkommen lejlighed til at besøge alle Aarhus’s faciliteter. Så som DOKK1’s lækre legepladser, Aros og regnbuen, dyrerne i Dyrehaven, de fine svømmehaller (eksempelvis Lyseng eller Hinnerup) eller se det hele lidt fra oven på Moesgaards tag eller tage en tur i Botanisk have og kigge ind i Væksthusene.

God ferie til jer ihvertfald

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.