Udklædning: My little pony // Rainbow Dash

Så blev det børnehave-tøsernes tur til at få deres fastelavnskostume-drøm opfyldt. Lige fra første gang de blev spurgt har de mere eller mindre holdt fast i, at de ønskede at være: “Rainbow Dash”. Den lyseblå pegasus-pony med det regnbuefarvede hår fra My Little Pony. Hvis du kender et barn i børnehavealderen så har du HELT sikkert hørt om denne eventyrlige verden. Og har du vores alder så kan du måske også huske figurerne fra din barndom? Læs med og se vores DIY på en “Rainbow Dash” -udklædning.

Efter en snak med de to små My Little Pony eksperter har vi fået helt klar besked på, hvordan denne Rainbow Dash ser ud. Lyseblå. Regnbuefarvet hår. Vinger. Et mærke, der forestiller en sky med et regnbuefarvet lyn. Rainbow Dash har intet enhjørningehorn som mødrene ellers troede. Så med disse fakta måtte vi i gang med at udtænke en DIY på et Rainbow Dash kostume.

Det er et nemt og billigt kostumets lave -under 100kr og der skal ikke bruges symaskine.

Materialer:

  • 1 m lyseblå tyl
  • 1/2m: rød, lilla, grøn, gul og orange tyl
  • Bukseelastik, så det passer om barnes mave
  • 1/2m elastik til vingerne
  • 2 tynde metal-tøj-bøjler ala dem fra Søstrene Grene
  • Hårbøjle
  • Saks, nål og tråd

Fremgangsmåde:

Vingerne er lavet ud af to bøjler. De er trukket lidt i facon, dette kan nemt gøres med hænderne og så er krogene blevet bøjet ind så de bliver låst fast med en tang.

Derefter er bøjlerne pakket ind i tyl. Man pakker dem ind ligesom en gave og vikler tråd rundt om dem i midten. Til slut syes der to elastik-løkker fast som barnet kan trække armene gennem.

Skørtet er lavet efter denne tidligere DIY og som sagt er det uden nål og tråd. Den eneste forskel er at de lange stykker tyl, der udgør halen er bundet på med knuder – dette er for at få dem til at stritte lidt mere.

Manken er lavet på en hårbøjle. Først er der bundet en lang lyseblå strimmel på. De andre stykker farvede tyl er så bundet på dette stykke. Efter 2 farver har vi delt den lyseblå i to, så der er kommet lyseblå stribe ind mellem de andre farver.

TIl slut er der bundet nogle korte stykker tyl på hårbøjlen som fungere som “pandehår”.

Flere steder på nettet kan vi se, at der er blevet flettet tyl ind i håret når barnet skulle til fastelavnsfest. På en almindelig hverdag kan dette selvfølgelig undlades.

Nu skal de bare iføres lyseblå strømpebukser eller gamacher, en blå bluse og et cutie mark på kinden.

Pssst…..hørte jeg nogen tænke TYL-HELVED? Vi vidste heller ikke om vi skulle grine eller græde MEN børnene er lykkelige….

Så er det ellers bare fuld fart afsted ud på eventyr.

Venskab er ren magi

 

1 kommentar til “Udklædning: My little pony // Rainbow Dash”

  1. Pingback: Udklædning: Eventyrligt havfrue kostume - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen