FASTELAVN I SIGTE: Byens arrangementer

Nu nærmer fastelavn sig. Er i klar? Det er vi! Børnene glæder sig og klæder sig ud hver eneste eftermiddag. Her på FantasiFabrikken er nogle af de store børn begyndt at spørge lidt til, hvorfor vi egentlig holder fasterlavn – det kan I læse lidt mere om her.

Selvom de mindste endnu ikke interessere sig for, hvorfor vi holder fasterlavn vil de gerne være med til alt det sjove. Så derfor har vi været ved at samle en liste med steder, hvor der afholdes offentlige fastelavnsfester. Husk det er SÅ hyggeligt når alle i familien klædes ud – store som små. Se forslag til udklædning lige her og her.

Dokk1 holder fasterlavnsfest, hvor man skal komme i ens flotteste udklædning. Der skal bestilles billet til børnene lige her – men det er gratis. Det foregår d. 10. februar kl 14-15.30 i samarbejde med Musikskolen Laura. SKRALLEBANG underholder og laver lege med både børn og voksne. Læs om SKRALLEBANG her.

D. 7.2 holder DOKK1 også kreativ wordshop for de lidt større børn (11år og op). Her kan man kan lave fastelavnsmasker på lasercutter, det er fra 15.30-17.30.

Risskov bibliotek slår dørene op til fastelavnsfest d. 10. februar, hvor man ligeså skal møde op i ens flotteste kostume. Det er gratis at deltage, men der skal bestilles billetter til børnene lige her. Det foregår d. 10. februar kl 11-13.

På højbjerg bibliotek kan man d. 10. februar  kl. 10-12 lave fastelavnsmasker. de stiller alle materialer til rådighed. Man skal tilmelde sig lige her – der kan man også læse mere om arragmentet. Sidste år var vi afsted på Risskov bibliotek og det var et stort hit. Vil du hellere lave masker derhjemme har vi lidt inspiration og DIY i dette indlæg fra tidligere.

IKEA slår katten af tønden d. 11. februar kl 10.30. Det foregår i deres restaurant, hvor der er en fastelavnsbolle til alle børn. Den flotteste udklædning kåres – så det gælder bare om at komme igang. SE ideer her.

Storcenter Nord slår dørene op til en stor fastelavnsfest – som kommer til at foregå flere forskellige steder i centeret. Så find ud af, hvor tøndslagning til dit barns alder finder sted i linket her. Der er flere forskellige aktiviteter i løbet af dagen. det hele starter kl 11.

Husk også at holde øje i dit lokale kirkeblad – rigtig mange kirker holder tøndsagning for børn. Det samme er gældene for supermarkeder. Så se lige om de ikke har en lille plakat oppe for, hvornår der kan slåes katten af tønden hos dem.

Skal du selv stå for fastelavnsfesten så tjek vores invitaioner ud lige her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.