Tak for i år 2017

Så gik 2017 og sikke et dejligt år. Som i har kunne følge med i, er der sket mange ting hos os og tiden er gået alt for hurtigt. Sådan er det vidst at være børnefamilie. Læs med om vores 2017.

I forhold til bloggen nyder vi fortsat at hygge med det – det er et frirum vi har sammen som veninder. Det er lige med at finde en balance mellem hyggelig blogtid og fritid med familien. Indtil videre har vi dog ingen klager fået, da vores familie ikke kan undgå at være en del af bloggen. De nyder, lige så meget som os, når vi tage ud og oplever nye steder i “PåTur” ekspeditioner, bliver forkælet med lækre mad-indlæg og så videre.

En af grundene til at vi fortsat kan holde gejsten højt og lave indlæg flere gange ugentlig er jer læseres likes og kommentarer. Det er så hyggeligt og vi værdsætter hver og en. Vi kan jo følge med i, hvor mange der følger, liker og læser vores indlæg. Selvom vi blogger om ting der interessere os, motivere det når I følger med.

2017 i indlæg og læsere

2017BestNine på Instagram ses her:

Ja det egentlig underligt at se, hvilke billeder der hitter på insta, for det er ikke det der passer med de læste blogindlæg. De indlæg der havde flest læsere var indlæggene med DIY Boldbassin, Halvhøj Juniorseng og Kajboller. Tak fordi så mange af jer læser med.

Vores samarbejdspartnere har med deres gavmildhed også hjulpet os med at opnå den store trafik. Vi fik lov at testhækle og udlodde hækleopskrifter for KnitRexen (se her: en blød kyse, dansenederdelen og sød cardigan). Vi lavede en farsdags giveaway i samarbejde med Nabamu Design. Vi testede Thules urban glide 1. Vi har fået sponsoreret garn fra Hobbygarn både til en konkurrence og til egne projekter (ex vest, lunt strik og pandebånd). -I det nye år kommer der flere sponsorerede indlæg herfra. Vi fik lov at designe personlig kunst og dele rabatkode til BeeldOg her sidst på året fik vi lov at afprøve samt udlodde 2x Julemandens flaskepost. Vi takker mange gange for samarbejdet.

Det største TAK skal dog lyde til dig, der læser med. Du er en stor del af benzinen til vores drivkraft. Vi glæder os til det nye år og til at se, hvad det 2018 bringer.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.