Jul #24: Den søde vente tid

Så kom den store dag endelig. Man må godt være lidt utålmodig, selvom man er voksen. Vi synes de sidste dage op til juleaften er ekstra hyggelige, da alle  ligesom er nede i gear. Der er mange ting som ikke kan laves før på selve dagen så ventetiden til der kan være lidt lang.  Vi er typerne, der godt kan blive lidt rastløse når der er for meget ventetid. Derfor er det godt med lidt kreative sysler, som nemt kan gåes fra og til. Læs med og slå noget af ventetiden ihjel med nemme kreative sysler.


Når det er juletid hører papirsklip og foldning sig til. Hvem har ikke siddet og kæmpet sig igennem en flettet stjerne eller svedt over et flettet julehjerte?

Vi har givet os i kast med lidt andre former for jule”flet” i år.

Personlige julehjerter

Er du lidt fingernem så skal du helt sikkert prøve at tjekke dette link ud, der kan man få skabeloner til julehjerter med tekst. De er altså virkelige fine. Du kan selv vælge hvilken tekst der skal flettes. Jo længere tekst jo mere fingernem skal du være. Husk at printe på julehjertepapir. Det gør det meget “nemmere” at folde end med almindeligt papir. Det fandt vi ud af efter at have foldet et hjerte:

Foldede Julestjerner

Vi har foldet nogle lidt anderledes julestjerner. Fortvivl ikke de er altså nemmere at gå til end den originale flettede stjerne.

Har du mod på at gå igang findes der en super vejledning lige her med billeder som guider en igennem og en anden lige her.

For et par år tilbage foldede vi rigtig mange af disse stjerner i forskellige størrelse og brugte dem som pynt nytårsaften.

Juletræer

Hvis man gerne vil folde noget andet end stjerne, så kan disse små juletræer anbefales. De vil virkelig pynte på julebordet i morgen aften. Vejledning findes lige her.

Snebolde

Har du brug for lidt mere udfordring er disse origami ’snebolde’ oplagte – de hedder japanske julekugler.

De skifter udtryk alt efter, hvilket papir man vælger. Her er de foldet i henholdsvis almindelig hvidt papir og sølvglimmerpapir fra Søstrene Grene. Her findes en super fin vejledning til, hvordan man folder dem.

Hvad fordriver du ventetiden med?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.