JUL #23: Lakridsmandler

Mandler hører julen til og vi har tidligere udgivet opskrifter om både salte og brændte mandler. Denne gang er det den skønne forening mellem mandler lakrids vi vil give vores opskrift på. På FantasiFabrikken elsker vi snacks, og når det er med lakrids kan det næsten ikke blive bedre. Vi har altid lakridspulver i skuffen og ofte også en ekstra dåse – man skal jo nødig mangle. Vi har prøvet flere forskellige slags lakridspulver. Man skal dog lige være opmærksom på, at der er forskel på lakridspulver og lakridsrodspulver. Men prøv dig frem og se, hvad du er mest til. Vi er vilde med lakridspulveret fra helsekostforretningen.

Denne opskrift er nemt at gå til og yderst lækker.Ingredienser:

200g mandler

200g hvid chokolade

1 spsk kakaopulver

1 spsk lakridspulver

Extra lakridspulver og kakaopulver til pynt

Fremgangsmåde

Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir og giv med ca. 8 min. i ovnen ved 180 grader. Imens smeltets chokoladen over vandbad. Når mandlerne er færdige og afkølede og chokoladen er smeltet, samles alle ingredienserne i en frysepose.

Massen æltes nu rigtig godt samme. Så ligges de ud på bagepapir til afkøling – evt kom dem i fryseren. Nå de er hårde knækkes de fra hinanden og blandes med lidt lakrids- og kakaopulver.

Mums så er det bare at se, hvor lang tid der går før de er spist.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.