JUL #20: Stilfuld vest til julefesten

Vi har i et tidligere indlæg inspireret til de fineste julekjoler. Nu gælder det drengenes tøj. Vi har kreeret en sød drengevest, som er virkelig stilfuld. Læs med og bliv inspireret.

Vinter står for døren og her er hjemmestrik bare genialt til at holde de mindste varme. Store striktrøjer er ofte for varme så der er en vest perfekt. Den holder kroppen varm uden at lukke den inde.

Disse veste findes i et utal af fine mønstre. Vi har fundet en fin opskrift og peppet den lidt op med en butterfly. Det er ofte nemt at finde på fine detaljer til pigernes tøj. Hvorimod det kan være lidt sværere til drengene. Men en butterfly er altid et hit.

Vi har været så heldige at få sponsoreret noget garn fra Hobbygarn til et par lune strikkeprojekter. Til dette projekt har vi brugt drops baby merino – det er nemt at arbejde med og så kan det vaskes i maskinen.

Opskriften er fra denne bog – og hedder Timos top.  Det er en rigtig god bog med mange søde og enkle opskrifter til børn i alderen 0-2 år.

Da vi har brugt noget andet garn end der oprindeligt blev anbefalet i opskriften, passede det med, at den blev strikket i str. 6 mdr men længde til 12 mdr. Så passer den perfekt til Villum som bruger str. 80 i tøj.

Opskriften på butterflyen 

som også kan sættes på spænder til de fine små piger:

Tag en rest garn og et par pinde der passer i størrelsen. Vi har brugt drops baby merino og pind 3.

Slå 10 masker op og strik glatstrik indtil stykket måler 15 cm. Luk af og sy de to ender sammen. Tag et langt stykke garn og vikkel omkring så det danner en sløjfe. Sæt den så fast på vesten.

I kan tro Villum tog sig godt ud til julefesten i vuggestuen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.