JUL #14: DIY julegaver for børn

Når man er barn er det en kæmpe oplevelse at være med til at skabe ting og lykken er stor når tingene kan bruges. Derfor er det oplagt, at børnene selv er med til at lave julegaverne til de nærmeste. Når de skal være med til sådanne projekter er det vigtig, at man er forberedt og at det er et realistisk projekt i forhold til deres alder. I år har vi været i gange med forskellige projekter.


Vi har været i IKEA og rippe hylderne for kork produkter; bordskåner, dækkeservietter og glasbrikker. Så kunne børnene rigtig give den gas med maling og glitter. De var vilde med det. Dog blev tålmodigheden sat på prøve da vi ventede på de skulle tørre.

Efter ungerne havde malet på kork pladerne med akrylmaling, fik det en gang lak for at holde bedre.

Muleposer har været et andet projekt Man kan købe dem i alverdens størrelser mange steder. Vores er købt i Bilka.

Børnene kan få lov at tegne efter fri fantasi med tekstil maling eller tekstiltusser, vi bruge disse fra IKEA. Vi havde købt noget gennemsigtigt selvklæbende indbindingspapir i boghandleren som vi har klippet et stor bogstav ud i og sat på posen. Så kan børnene tegne alt det de vil og så til slut hiver man papiret af og så står bogstavet tilbage.

Husk at fiksere det med stygejernet. Man kan jo lave lige det bogstav eller symbol man vil.

Et andet alternativ til en hjemmelavet julegave, hvor de fleste aldre kan være med er dette bakkebord.

2 kommentarer til “JUL #14: DIY julegaver for børn”

  1. Pingback: Jul på FantasiFabrikken 2017 - FantasiFabrikken

  2. Pingback: *7 JUL *DIY: Hjemmelavede julegaver for alle aldre - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen