Lune klæder til små størrelser

Forleden dag blev dette sæt endelig gjort færdigt. Det har længe bare ligget og manglet elastik og knapper. (Det er meget tydeligt, hvilken del af processen jeg elsker: Strikkedelen!) Det tager mindst lige så lang tid for mig at få hæftet ender og monteret knapper som det gør at strikke det. Men glæden ved at klæde sine børn i det færdige resultat, er derimod yderst tilfredstillende. Kun overgået af glæden over at se 1 årige Frida, som virkelig for alvor begyndte at gå, da hun skulle fotograferes i dette sæt.

Vi har fået noget Baby Merino garn fra Drops af Hobbygarn, som denne gang blev lavet om til lidt lune ting til Frida.

Hvis du har noget garn du ikke helt ved, hvad du skal bruge til er det en god ide at søge på garnets navn på Google. Gå derefter ind under “billeder” og du vil blive bombarderet med ideer på både gratis- og købeopskrifter. Lige når det drejer sig om Drops garn, kan man bruge deres egen søgefunktion over alle deres opskrifter. Prøv selv at søg på garnstudio.com, hvor opskrifterne også er gratis.

Det var på Garnstudio jeg fandt frem til denne søde vest med yndige falske snoninger. Den er at finde lige her. Blebukserne er efter PetitKnit’ opskrift som vi efterhånden har strikket et hav af gange se fx lige her. Modsat vesten passede dette garn ikke 100% på opskriften, men når det kun drejer sig om bloomers er det nemt at kombinerer de forskellige størrelser ud fra en strikke prøve.

Udover opskrifter er Garnstudio fyldt med lærerige videoer og billedeforklaringer. Så det er bare at gå på opdagelse og gøre brug af alt deres viden.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.