Uddeling: Dadelkugler

En stor del af børnene her på FantasiFabrikken har fødselsdag her i efteråret, så der er blevet masse produceret fødselsdagshygge. Der er i stor stil ligeså blevet delt hygge ud i både børnehave og vuggestue. Læs med os se hvad det er blevet til.

I vuggestuen var det nemt: Frida på 1 år ELSKER ostehaps og figenstænger med ananas. Så det skulle hun selvfølgelig have med. Det var nemt købt.

De to store på 3 og 5 år havde nogle mere specifikke ønsker til, hvad de ville dele ud.

William ville i første omgang gerne have en kæmpe Paw Patrol kage med blinkende lys med. NIKS det kom så ikke til at ske. Heldigvis ændrede han mening, da Alma kom med sit ønske: havregrynskugler! Det var da til at overskue og vi toppede det endda til: havregrynskugler, dadelkugler og hjemmelavede figenstænger. Alma ønskede, at det var den gode gamle udgave af havregrynskugler. Skal det være mere sundt, så se denne opskrift.

Så vi gik i gang med den store fabrikering af hygge til både Almas og Williams børnehavegruppee.

Her kommer opskriften på dadel-kuglerne. Opskrifterne på havregrynskugler og figenstænger kommer i den nærmeste fremtid. Billederne skal lige hentes frem fra druknet mobiltelefon.

Vanedannende Dadelkugler:

Ingredienser:

  • 200g dadler
  • 1 spsk kokosolie
  • 2 spsk kakaopulver
  • 15 mandler
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk kokosmel

Alle ingredienser blandes i en skål og blendes med en stavblander. Alternativt i en almindelig blender.

Så er det ellers bare at komme i gang med at rulle. Da det som sagt var til uddeling i børnehaven, blev de rullet i krymmel så det så lidt mere festligt ud.

Det var et kæmpe hit og hver og en af kuglerne blev spist.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.