Modtag personlige breve fra julemanden hele december -GIVE AWAY

//Indlægget er sponsoreret af Julemandens værksted. Ord, tanker og holdninger er vore egne//

December står snart for døren. December er en af vore ynglingsmåneder, da den indebærer så megen glæde, hygge, kærlighed og et utal af lune juletraditioner. Vi elsker, som I ved, traditioner og ikke mindst at introducere dem for vores børn.

I december flytter julenissen ind hos begge familier på FantasiFabrikken med alt, hvad det indebærer af drillerier, små gaver OG i år: Breve fra selveste julemanden alle dage i december. Lyder det ikke bare hyggeligt?

Vi har nemlig fået lov at prøve et fortryllende koncept fra Julemandens Værksted: Julemandens Flaskepost. Et koncept, hvor dine børn eller børnebørn får et personligt brev fra julemanden hver dag i december indtil juleaften. De daglige breve er hver især små dele af et større juleeventyr, hvor børnenes oplysninger indgår. Brevene kan tilpasses til 1,2,3 eller 4 børn. Vi glæder os så meget til at se børnenes forventningsfulde blikke når de finder julemandens breve. Det eneste du, som forældre/bedsteforældre skal gøre er at sende nogle oplysninger om dine børn til Julemandens Værksted. Så modtager du 24 breve som du skal sørge for at gemme enten i børnenes julesok, i en flaske (der følger en flaske-etikét med) eller et helt tredje sted. I år hedder eventyret “Det forsvundne Klatmalerhjul”. Læs mere om konceptet her. Vi er da faktisk også selv ret spændte på, hvad historien beretter.

Udover Julemandens Flaskepost kan du på Julemandens Værksted købe små kalendergaver og sågar en færdig pakkekalender. Vi er allerede fans. Kender I ikke det med at stå i november og mangle gaverne til børnenes pakkekalender? Så starter julestressen da først rigtig. Vi har tjekket pakkekalenderen ud og vi er faktisk imponerede over, hvor fine de små gaver er og så endda til en meget rimelig pris (fra mellem 329-419 kr.). Derudover kan du købe alverdens DIY hobby artikler og fine gaver til både børn og voksne.

GIVE AWAY:

Og nu til det glædelige. Vi har fået lov at udlodde 2 x valgfri flaskepost mod at I:

Der vil blive trukket én vinder på Facebook og én vinder på Instagram. Så du har altså mulighed for at smide 2 lodder i puljen. Læs mere om konkurrencens betingelser i dagens opslag på FantasiFabrikkens Instagram profil og Facebook side.

Sæt i gang! Vinderen bliver trukket på lørdag d. 11. November kl 12.

 

4 kommentarer til “Modtag personlige breve fra julemanden hele december -GIVE AWAY”

  1. Pingback: Julen flytter ind - FantasiFabrikken

  2. Pingback: Den magiske juletid

  3. Pingback: Tak for i år 2017 - FantasiFabrikken

  4. Pingback: Tak for i år 2017 med de mest læste indlæg og de gode samarbejder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen