Lidt om hjemmedage og danseglæde

A på 5 år synes det er hårdt, at jeg er startet på arbejde igen efter endt barsel. Det har været en ekstra hård start, da jeg på mine fridage den første måned, skulle læse lektier. Som familie er det også lidt af en omvæltning at gå fra: at mor altid er hjemme til, at mor arbejder skiftende vagter og 12timers vagter hver 3. weekend. Selvom de har en sej far, der tager det i stiv arm, så er der bare et stort savn.

Derfor har A også haft et stort behov for at være sammen med mig, specielt alene.  Det forstår man jo egentlig godt, når man altid skal være den store og man faktisk kun lige er blevet 5år.

Derfor tog vi en spontan beslutning forleden dag. Vi droppede børnehaven. De to små blev afleveret og så smuttede vi hjem igen. Bare os to. Det er en af fordelene ved at have skiftende arbejdstider, som giver hverdagsfri eller i dette tilfælde; hvor jeg først skulle møde kl 16.

Det giver virkelig noget på kærlighedskontoen.

Det var “Alma-dag”, så Alma bestemte dagens indhold. Vi startede med frugt, dyner og film på sofaen, tæt siddende sammen. Frokost mente hun skulle indtages på McD. Det var så hyggeligt at sidde der og kunne tale ordentlig sammen uden afbrydelser, bare os to. Hjem igen og lave rullinger og spille spil. Hun er blevet vild med at spille, vi skal vidst se om vi ikke kan ønske os nogle flere spil til hendes alder.

For et stykke tiden siden strikkede jeg kjolen på billedet nedenfor til hende – til dem der vil strikke den, så er i advaret: det er en rigtig dansekjole. A kan ikke sidde stille når hun får den på. Hun har før brugt den, men i går var der ekstra god tid til at få taget nogle ordentlige billeder.

Det er endnu en af olinesmors smukke opskrifter. Hun forstår altså at lave nogle helt fantastiske opskrifter til børn (og til moderen).

Man starter nede fra, hvilket gør, at man virkelig starter med mange masker. Fordelen ved det er, at man har glemt det når kjolen er færdigstrikket og så kan man ikke lade være med at slå op til endnu en smuk kjole.

Kjolen er strikket i Knitting Olivers Merino. Lækkert garn, i smukke farver.

Når man har flere børn skal man virkelig huske at tage nogle fridage med dem hver i sær. Det giver virkelig noget på kærlighedskontoen.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.