Hæklet værtindegave

Uha trenden med hæklede karklude har efterhånden stået på længe og det er nok en trend, der er kommet for at bliver. Heldig for os, som elsker at hækle!

Disse skønne karklude er en fin gave fra en god veninde som er dygtig med hæklenålen. De var med til at at give os det sidste lille skub til at komme igang med at lave vores egne.

Karklude er et nemt “tv-projekt”, og man kan tilmed få brugt de rester bomuldsgarn. Det er meget forskelligt, hvilket slags bomuldgarn folk foretrækker. Vi er glade for Søsterne Grenes.

Grunden til, at de skal være af bomuld er, at de skal kunne tåle at blive vasket på minimum 60 grader.

Da man bør skifte karklud hver dag kan man liges så godt få lavet en ordenlig stak i flotte mønstre og farver. SÆT I GANG!

De kommende dage vil der komme nogle bud på vores valg af mønstre. Der er sågar også udkommet bøger med mønstre på karklude fx denne som forhandles hos Hobbygarn.dk lige her.

Husk at følge med på vores instagram: FantasiFabrikken_insta, hvor der vil være en skøn GAW i samarbejde med Hobbygarn.dk

Hvem ville ikke elske at komme med så fin en værtindegave? Blev ihvertfald glade for at modtage dem.

Et gammelt husmorråd er at lægge sine hjemmelavede karklude i kold vand med eddike natten over. Dette skulle gøre at de holder bedre på farven i vask.

Indholder reklame

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.