DIY: Stilrene dispensere

Alle de mange farvede dispensere med sæbe og cremer på badeværelset, i bryggerset eller ved køkkenvasket er ikke alle lige kønne og det kan hurtigt komme til at se rodet ud. Og ja, rod har vi ligesom nok af på FantasiFabrikken.
Men vi har fundet nogle rigtig fine løsninger på dette problem rundt om i Blog-verden. Vi blev inspireret af bloggen: Homesick, som er en blog med fokus på interiør, inspiration & personlig boligstil. Der er virkelig mange nemme DIY ideer, som er lige til at gå til.
 
Vores bud på mere “roligt” sæbe arrangement:
 

 
Vi har dog  erfaret at, dymoerne med tiden, ikke klarer badelivet. Derfor har vi været ved at søge på nette og faldt over denne DIY på Christina Dueholms blog. Vi tilpassede ideen til det look vi ønskede.

Vi brugte postkasse-bogstaver fra Silvan, de fåes her i sort og hvid (her).

Der er en rigtig fin og nem vejledning i pakken. Så er det ellers bare at lave de flasker man ønsker og så få ryddet op i badet.

De fine dispensere fåes i forskellige farver og størrelser her og dymomaskinen fåes hos din boghandler, hobbyforretning eller i Føtex/Bilka.

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.