DIY: Upcycling af lysestage ala fermliving

Igen har Kvickly en lækker lysestage til ingen penge. Det har den med jævne mellemrum. Vi var dog ikke helt vilde med rebet som holdt den sammen – syntes ligesom den ødelagde det lækre pastelfarvede look. Så det var tid til lidt upcycling.

….Men så kan man heldigvis nemt skifte det ud. 1,5 meter lædersnørre fra Søstrene Grene og vupti nu er den lige som vi ønsker.

Det er ofte at billigt interiør kan piftes op med lidt fingersnilde. Som her, skal der altså ikke meget til. Vi f.eks. og lavet denne væglampe.

Tit og ofte kan man også finde billigere interiør ting og så søge på nette – f.eks. pinterest for at få inspiration til at upcykle dette til tidens store trend. Ofte kræver dette ikke meget at få en IKEA lampe til at ligne 1 million. Det samme gælder en lysestage.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.