DIY: Skønt legetæppe med skov-tema

Så blev legetæppet endelig færdigt – elsker det med alle dens skønhedsfejl. Det er ikke FantasiFabrikkens egen opskrift men opskriften findes på den skønne DIY blog: Whybuy.dk

 
Tæppet er som sådan ikke svært at lave. Der er bare rigtig mangle dele der skal laves, syes, fyldes og sættes på i den rigtige rækkefølge.
Vi har lavet lidt ændringer undervejs så det bedre passede til os. Ændringerne bliver beskrevet nedenunder:

 

Sneglen drillede mig i forhold til at få spejlet til at sidde pænt og at sneglehuset gerne skulle blive nogenlunde rundt. Hvis jeg skulle lave det om ville jeg undgå at sy i spejlet andet end ude i kanten og så ligesom lave stoffet som et betræk omkring det.

 

Pindsvinets pigge har jeg forsøgt at lave på mange forskellige måder og endte med at lave dem i filt. Syntes det endte med at blive rigtig fint og dejlig blødt at røre ved.

Bambi’s hale blev også ændret til en lille “kvast”. Derudover kom jeg til at placere bambien for langt nede på tæppet – men det ved baby heldigvis ikke noget om.

 

Jeg har ‘snydt’ og brugt stryge stof til de sorte cirkler i dyrenes øjne og andre små detaljer.

Bladene har jeg droppet velcroen på, da jeg ved de vil blive væk herhjemme. Så de er bare syet på før tæppet blev samlet:

I stedet for at bruge en tæt zigzag til kanterne har jeg brugt samme blogs DIY på applikationer: her

Resultatet er som sagt hele arbejdet værd.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.