DIY: Barnevognskæde

Som nybagteforældre glæder man sig til at skulle ud og rulle med barnevognen og den kan ikke blive udstyret med for meget gear. Der skal være styr på alt lige fra fancy regnslag, kopholder til små fine barnevognskæder.

Disse fine kæder kan købes i alverdens udgaver i den farve eller tema man ønsker. Der er et stort udvalg af fine kæder her.

Man kan også rimelig nemt lave sin egen. Internettet bugner af opskrifter på små dyr eller ting man enten kan hækle eller sy. Så er det kun ens fantasi som sætter grænser.

Hvis det skal være en hæklet udgave er der her to fine forslag: små elefanter, som findes her og kugler, som findes her.

Hvis man er mere til at sy dem er der ligeledes en med elefanter her og stjerner som findes her. Man kan også bare hækle en fin vimpel, som der findes en opskrift på lige her.

Her på FantasiFabrikken skulle barnevognen også pimpes med en barnevognskæde. Denne er dog lavet uden opskrift og da dyrene blev formet undervejs er der desværre ikke taget notater undervejs. Men brug endelig billederne til inspiration.

Sådan her ser de ud i samlet flok:

Pssst…hvis du ikke lige har tid til det der sy- og hæklesjov så find nogle fine træperler og figurer i forskellige størrelser og sæt dem på en elastik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen