DIY: Styr på rodet (legetøjet)

Kender I det med, at der er legetøj alle steder? Ungerne kan ikke finde ud af at lege med det, da alt legetøjet bare er blandet i en stor rodebunke. Det har en god veninde af FantasiFabrikken et rigtig god løsning på. Ikke nok med at det er simpelt så er det også nærmest gratis.

Materialer:

– Kasser/bokse.

– Printer

– Saks

– Tape

Fremgangsmåde:

Man kan i princippet bruge lige den kasse man vil. Vi har valgt stable-kasser, som er billige, har en god størrelse, kan stables og findes i mange farver.

Søg på Google efter det legetøj dit barn leger med. Fx. biler > Tryk på billeder > Vælg et billede du syntes er passende > Gem det på computeren > Åben det og print det ud i passende størrelse.

Klip billedet ud og tape det fast på kassen med noget bred tape. Det er en god ide at putte tape på hele billede så det ikke rives af. Alternativ kunne man laminere billederne. Vigtigt er bare at det fæstnes rigtig godt på kassen.

Og så er det ellers bare at putte det legetøj ned i kassen, som passer til billedet. Selv mindre børn kan nu hjælpe med at få legetøjet på rette plads så det er klar til leg næste gang.

Fordelen ved at vælge stabelkasser er også, at de passer ind i IKEAs bestå reol, findes her. Så er det mere tåleligt at have legetøj i stuen og lågerne kan lukkes når det ikke er legetid.

3 kommentarer til “DIY: Styr på rodet (legetøjet)”

  1. Pingback: Indretning: Pigeværelse til en 4 årig - Fantasifabrikken

  2. Hvilken str er dit Bestå modul? Det du linker til er 120x40x38, men det tror jeg ikke dit er vel?

    1. FantasiFabrikken

      Det har du da fuldstændig ret i 🙂 beklager mange gange med det er selvfølgelig det som er 120x40x64. Linket er rettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen