DIY: Barnevognspude

Uha sådan en barnevognspude er der mange meninger om, men på FantasiFabrikken er vi altså rigtig glade for dem. Så længe siddetiden begrænses for det yngre barn og barnet selvfølgelig ikke er for lille ryg- og muskelmæssigt. Læs med og se hvordan vi har gjort.

Sådan en pude giver bare lidt mere frihed når man er ude og køre med barnevogn. Ydermere støtter det barnet når der køres over huller og kantsten.

Jeg lærte noget meget vigtigt under første barsel: Lav tingene mens du har tiden og ikke når du står og SKAL bruge dem. Derfor er barnevognspuden allerede syet og den er ligefrem pæn. Den jeg havde til storesøster Alma fik man en letter psykose af at kigge på, men det var den rest jeg lige havde. Den blev lavet en sen aften 2 måneder efter jeg første gang egentlig gerne ville have haft en.

Fremgangsmåde

Man kan købe opskriften på bloggen “Savværksvej” lige her. Jeg har målt Almas og sjusset mig lidt til det. Her er de cirka mål på den færdige pude:

Jeg har brugt fyld fra 2 IKEA puder, som findes lige her og 50cm stof, det er bedst med faststof. ​så er det bare at komme igang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen