Personligt indlæg: veninde-ego-tid!

Lige lidt om det med at glemme sig selv i barselsboblen. Tiden, der bare flyver afsted med bleskift, babymad og fagtesange…. Det var lige, hvad der skete for mig, specielt, i barsels nr 2.

Forleden poppede et dejligt “minde” op på min facebookvæg. For 2 år siden…….Selvom dette omhandler en tid længe før FantasiFabrikken fik sin start, syntes jeg det skal have et par ord med på vejen, da jeg sikkert ikke er ene om oplevelsen.

Jeg er beriget med den mest vidunderlige mand og mindst lige så skønne veninder, der mindede mig om, at man gerne måtte være andet en “mor”.

Surpriceeee….

Min mand havde en lørdag i juni 2015 arrangeret, at min skønne veninde og jeg skulle ud og spise. Jeg var vitterlig ikke selv klar over, hvor meget jeg trængte til at få fyldt op på ego-kontoen. Hvor var det skønt at snakke, grine og endnu mere snakke uden at blive forstyrret. Jeg havde næsten glemt, hvordan man førte en hel samtale uden afbrydelser.

Vi to på restauranten: Forlæns&Baglæns i Jægergårdsgade (Århus), se deres hjemmeside her. Det er en top-hyggelig tapas bar. Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder fra selve stedet. Deres indretning er en stor blandet landhandel på den alt for fede måde. Forskellig service og secondhand møbler gør bare stedet hyggeligt. Man føler sig godt tilpas og kommer ned i gear.

Vi bestilte deres menu, som består af 1 before dinner cocktail, 2 tapas efter eget valg, 2 glas vin og 1 after dinner cocktail….BANG!

Vi blev enige om, at det var Forlæns&Baglæns’ skyld, at vi ikke var helt friske søndag morgen når nu de serverede så meget alkohol til to mødre, der ikke er vant til at komme ud!

Men dejlig smagte det:

Bagefter tog vi på min ynglings bar: St. Pauls apothek– jeg elsker stemningen og deres helt igennem gennemførte drinks – til trods for, at jeg ofte vælger de alkoholfrie drinks, da jeg ikke er så god til smagen er stærk alkohol.

Så lækre og fuldførte, som drinksene på billedet, ser alle deres drinks ud. De har et meget avanceret drinks kort og det er en hel oplevelse og ikke bare en drink. Prøv at sæt jeg nær baren og se, hvordan de tryller de gennemførte drinks frem med gamle apoteker måleglas og røg.

Sådan her ser det ud kl 3.00 når drinksene er tomme og festen forbi:

Så mødre! HUSK jer selv! Natteroderi og bleskift er bare lidt federe når ego-kontoen er fyldt op.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.