DIY: Tagxedo

FantasiFabrikken elsker personlige kreationer – og denne her er til alle dem som har 10 tommelfinger eller bare syntes det er fedt at pusle ved computeren.

Vi er faldet over et sjovt program: Tagxedo. Det findes her og er helt GRATIS. Dog skal man være opmærksom på, at det kun fungere på en computer med “Silverlight” (kan installeres).

Man kan lave alt mellem himmel og jord med ord og tal. Nederst i indlægget kan du se nogle hurtige bud på, hvordan det kan komme til at se ud.

Fremgangemåde

Når man skal i gang med Tagxedo skal man åbne f.eks. Safari browser (chrome virker ikke). Første side ser sådan her ud:

Har man fx en blog kan man skrive URL adressen ind og så bruger den ord derfra, hvis ikke skal man trykke på create. Så fremkommer der en fortrykt en som man kan lege med i forhold til form, skrifttype og farve.

Når man vil ændre orderne skal man trykke på load og så kommer følgende boks frem:

Så gælder det bare om at tilføje ord, tal o.l. (man kan godt bruge æøå). Hvis man vil skrive datoer skal man skrive f.eks. 4.november uden mellemrum for ellers deler den det i to. Når man har skrevet det man vil trykkes på submit. Man kan altid vende tilbage og tilføje flere ord:

Så er det ellers bare at lege med former, farver osv.:

Når man har styr på disse små ting så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan kreeres.

Det ville være en god bryllupsgave, fødselsdags-, bryllups- eller dåbskort etc. Bare put ord ind, der har en betydning for det respektive tema eller ord der kendetegner modtagerne.

Det kunne også bruges som pynt i rammer, med vigtige ord for et barns fødselsdataer.

God fornøjelse.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.