DIY: “The little Umbrella” -Sjovt computerprogram…

VI har tideliger skrevet om Tagxedo (se her), hvor man kan lege med ord og former. Nu har vi leget med The little Umbrella.

Denne hjemmesiden er ligeledes en skøn ide, hvor man kan lave indbydelser, kalendre, plakater med forbogstaver, til&fra kort. Alt sammen til print-selv. Hjemmesiden hedder “The little Umbrella” og findes her. Det koster ca. 70 kr. om året at have en brugerkonto – men det er virkelig det værd. Du kangå ind og se hvad du som medlem for adgang til.

Ovenfor ses to eksempler på personlige navne-plakater. Man kan selv skifte bogstaver, navne og farver lige præcis som man ønsker og efterfølgende er de klar til print.
 
Derudover kan man også lave alverdens fine invitationer, hvor man igen kan skifte farver og vælge mellem forskellige designs. Det eneste man skal er at udfylde den skabelon der er med de faktuelle ting der skal være i indbydelsen og så trykke ‘opdater‘. Og Wupti, så skriver den selv kortet og igen er det klar til print.
Det kan f.eks. se sådan her ud:
God fornøjelse.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.