Børneværelset: Eventyrlige sommerfugle

Da F. for efterhånden længe siden flyttede ind på sit eget værelse skulle der pyntes lidt op så det blev HENDES værelse med plads til ro, hygge og leg.
Jeg bestemte mig for, at eventyrlige sommerfugle skulle være et gennemgående “tema”.

Jeg begyndte straks at søge efter alt med sommerfugle. Der findes jo et hav af fine wallstickers men ville gerne have noget med 3D effekt. Fandt så sådan nogle sommerfugle med magneter og klister bagpå:

Disse sommerfugle findes i alverdens farver, mønstre og størrelser. De findes eksempelvis på ebay (søg på: “3D Butterfly magnets” eller “3D Butterfly stickers“) De fås til under 1 kr. stykket på ebay, så det må siges at være en billig løsning prismøssigt dog skal man der påregne leveringstid og CO2 forurening. Alternativt findes de også på mange danske webshops. Prøv at Google dig til den webshop og CO2 løsning der passer dig bedst.

På F.s værelse er der en lille smule skråvægge så det gav mulighed for at sætte sommerfuglene op både på væg og loft så det fik den helt rette 3D virkning.

Udover den eventyrlige udsigt fra sengen blev rispapirslampen i loftet pyntet med magnetiske sommerfugle. Bare sikre dig, at den rispapirslampe du anskaffer dig har et metal skelet. Men det har de fleste nu.

Synes selv, at det er blevet rigtig hyggeligt og når F. engang bliver træt af det er det nemt at pille ned og skifte det til noget andet uden at det har efterladt sig mærker.

1 kommentar til “Børneværelset: Eventyrlige sommerfugle”

  1. Pingback: Indretning: Pigeværelse til en 4 årig - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen