Handler du skat? Lad Vigo levere GRATIS

Det her det er smart!

Er der noget man elsker som børnefamilie så er det når tingene er nemme, letter ens hverdag og giver mere kvalitetstid sammen med børnene. Derfor er Rema1000s forholdsvis nye koncept og app VIGO fantastisk.

Det er en app, hvor man kan bestille dagligvarer til levering. Det der skiller denne form for levering fra andre er, at det er private personer der levere. Men det som vi personlig syntes er det aller bedste ved denne frem for andre er at man kan bestille og få leveret på samme dag.

Det er meget meget simpelt at gøre, aller først skal appen hentes i app store: Vigo

Sådan gør man

Når man åbner app skal man så oprette en indkøbsliste:

Så er det ellers bare at tilføje varer. Det kan gøres enten ved at fremsøge varer i søgefunktioner eller man kan kigge i ugens tilbudsavis og prikke ting ud. Varerne koster det samme som i butikken og det er de samme tilbud man finder i butikken som i appen.

Så er det ellers bare at putte varer i indkøbskurven, max leveringspris er 59kr. Så lige meget hvor meget du bestiller bliver det aldrig mere end det, derfor bestiller vi tit stort ind når vi bruger appen så vi slipper for at slæbe mælk, bleer, havregryn og alt det andet tunge. Så er det nemmere at tage børnene med ud og handle lidt frugt eller, hvad man ellers mangler i løbet af ugen.

Når man har tilføjet de vare man ønsker skal man trykke på levering eller del liste. Hvis man bare vil dele listen kan man sende den til folk, hvilket er ret smart hvis andre skal købe ind for en. Ellers er det bare at trykke på levering. Så skal man dog oprettes som bruger.

Levering

Man kan vælge om man vil have leveret hurtigst muligt eller et senere tidspunkt. Når man har valgt hvad man vil kommer der en opgaveliste frem som man skal godkende.

Når man skal betale bliver pengene reserveret på ens mobilpaykonto plus 20%, når man så får varerne leveret godkender man at man har modtaget og så er det kun det beløb der er blevet handlet for der bliver trukket.

Man får en besked når en privat person har taget ens indkøbsliste og igen får man en besked når de går igang med at handle og til sidste for man en besked man skal godkende når de kommer med ens vare.

Så er der bare tilbage at vente på, at en sød person kommer med ens vare – imens kan man f.eks. nå at støvsuge.

Hvis man vil tjene lidt lommepenge er det også bare med at tilmelde sig appen for så kan man være den der handler ind for andre. Udover bestilling af varer i appen er der også madplaner og opskrifter.

Psssst et lille tip: første gang men skal have leveret varer er der GRATIS levering – så det er bare med at give det et forsøg.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.