Garnhygge: Tøsede bloomers med guld og flæser

Så har strikkemama været på banen igen, denne gang er det blevet til et par super tøsede bloomers. Hvem kan stå for sådan en fin flæsenumse?

Man kan bruge lige den opskrift på bloomers eller blebukser man er gladest for. Jeg er rigtig glad for PetiteKnits opskrift på blebukser som du finder lige her. Jeg er vild med hendes strikkeopskrifter generelt, men som sagt: brug lige det du finder nemmest.

Da jeg ikke vidste, hvor jeg ville have flæserne på bukserne strikkede jeg dem fuldstændig efter opskriften og så samlede jeg masker op bagefter.

Da bukserne var færdig fik lille F. dem på (men man kan nu også nemt måle uden baby) og så markerede jeg begyndelsen og slutningen af de tre rækker hvor jeg ville samle masker op. Det er nemmest at gøre med en hakkenål men man kan også sagtens gøre det med en almindelig strikkepind. For at få flæserne lidt løsere i det, strikkede jeg dem på en strikkepind der var 2-3 numre større.

På første række strikkede jeg to masker i hver, så maske antallet blev fordoblet. Så er det ellers bare at strikke i den længde man syntes er passende. Til slut hæklede jeg en guldkant på flæserne.

Også blev der hæklede en matchen suttesnor da Frida skulle bruge det til hendes
barnedåb.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.