Fejrer I Fars dag? Incl rabatter

Så er det også snart tid til “fars dag”. Fars dag stammer selvfølgelig fra USA, hvor dagen første gang blev fejret i 1910. En kvinde havde hørt om mors dag og fik derfor ideen til også at fejre sin far. Hun ville gør det d. 5. juni, da hendes far havde fødselsdag der. Af forskellige årsager blev dagen dog udsat til d. 19. Juni. Datoen er ikke den samme rundt om i verden. I Danmark har vi dog holdt fast i d. 5. juni som også er Grundlovsdag.

Fejre i fars dag?

Efter vi har fået børn er dagen blevet noget andet. Samtidig med, at vi skal huske vores egne fædre, hjælper vi nu også vores børn til at lære traditionen at kende.

Det er, som vi også nævnte i indlægget om mors dag her, tanken, der tæller. Tegninger, billeder, nøgleringe eller et fint kort er gode bud på en kærlig tanke. Er man mere til købe gaver, så det jo en oplagt mulighed for at kombinere nogle af faderens hverdagsting med en lille ekstra tanke.

Sidste år fik far-J sådan en fin tommestok, da vi var i fuld gang med at renovere vores nye hus. Den kan fåes i f.eks. i Silvan (se her)

Plakater med personlig tekster kunne også være en gode ide. De findes til en overkommenlig pris – de kan bl.a. købes her

Vi er også ret vilde med Frk Hansen‘s plakat som hun har lavet i samarbejde med IDEmøbler. Plakaten kan printes gratis og skal så farvelægges. Find den her (billede lånt hos Frk. Hansen)

Vi er også stødt på mange, som får lavet en personlig t-shirt til fars dag, enten til far eller barn. Se mange flere af dem her.

Ellers kan en pung/kortholder med indgravering også pludselig blive meget personlig. Pungen er købt i en helt almindelig herretøjsforretning og indgravet hos den lokale sølvsmed.

Nabamu design

Skal du have noget helt unik så tjek lige Nabamu Designs lædervarer ud. De er designede og håndsyede af Nanna Bach Munkholm -kvinden bag Nabamu design. Der er noget for enhver far bl.a nøgleringe, punge og tasker. Alt sammen i det lækreste læder.

Nabamu har sat udvalgte artikler ned i forbindelse med fars dag. Se farsdag kollektionen her.

PSSSST……udover den rabat der allerede er på udvalgte varer får DU som følger af Nabamu Design og FantasiFabrikken yderligere 10% rabat på hele hjemmesiden med koden: Farsdag. Skynd dig ind og tjek varerne ud så du kan nå at få gaven i hus inden fars dag. OG der er FRI FRAGT!

Se fx. denne fine nøglering med FAR påtrykt. Man kan få trykt, hvad man ønsker uden mer omkostninger. Virkelig en lækker personlig gave. Vi ved godt, hvad der skal stå på vores……

De andre lædervarer kan jo personliggøres lige sådan…

Heldigvis er de fleste fædre nemme at gøre glade – for ligesom med mors dag er det tanken, der tæller.

Følg med her på bloggen, hvor der de næste par dage vil komme flere ideer til farsdagsgaver.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.