På tur: Mandala i børnelab (DOKK1)

Dokk1 har mange gratis arrangementer for både børn og voksne som er værd at deltage i.

Vi tjekker jævnligt DOKK1’s eventkalender ud her, hvoraf det fremgår, hvornår hvilke arrangementer er og hvor.

Forleden eftermiddag var vi taget på DOKK1 i ulvetimen. Perfekt sted at fordrive tiden. Vi har sagt det før: Det sted er SÅ fedt både indendørs og udendørs. Læs mere generelt om børnemekkaet: DOKK1 i et tidligere indlæg her.

De næste par uge er der tirsdage og onsdage fra 16-17.30 mulighed for at farvelægge og lave sin egen dækkeserviet med Mandala motiv. Da vi har et par kreative børn var dette et oplagt eftermiddagsarrangement for os.

På grund af sygdom var arrangementet ikke startet op som planlagt så vi måtte finde en bibliotikar, som kunne hjælpe os i gang. Lidt ærgeligt men sådan kan det jo gå. Bibliotikaren var dog virkelig venlig og undskyldte mange gange.

Vi hyggede os i Børnelab, hvor vi fik malet Mandalamotiver mens de mindste fik leget lidt i Pusterummet:

Inden vi til slut fik lamineret vores fine kunstværker:

Har i hørt at der i forbindelse med kulturby 2017 er 100 børnedage på DOKK1 med en masse gratis arrangementer for børn hver onsdag og lørdag. Læs mere om det i vores tidligere indlæg her. I denne uge og næste uge står Musikskolen Laura for arrangementerne. Tjek det ud!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.