Sød sommerdragt og GIVEAWAY

Endnu engang har vi kastet os over en af KnitRexen ‘s fine strikkeopskrifter. Denne gang er det “Annas foråradragt” vi har givet os i kast med at strik. Da det er sommer uden for er det en rigtig sommerdragt for os. Den er altså mega sød. Personligt syntes vi både den kan bruges af piger og drenge, da dragten skifter udtryk alt efter, hvilken farve den strikkes i.

Det er en nem og hurtig strikkeopskrift, der helt sikkert skal laves mange flere af. Ved strik er det nemt at ændre udtryk efter farve og valg af garn.

F er vældig glad for sin nye dragt. Den er super skøn både med bare ben på en sommerdag og strømpebukser når vejret er koldere.

GIWEAWAY:

I anledning af dette skønne sommervejr er det atter tid til en giveaway på Instagram i samarbejde med KnitRexen. Hold øje med KnitRexens og vores Instagram-profil i de kommende dage, hvor der vil blive postet konkurrencebetingelserne (Maj 2017)

Du finder endnu flere romber lige her til de kære små.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.