Fornemme dessert spyd

Der er altså noget fornemt og festligt over portionsanrettede desserter. Synes ofte jeg er ideforladt når det gælder en festlig dessert. Det ender ofte i den klassiske “købe-is-brownie-dessert”, hvilket også er virkelig lækkert. Ser her hvad vi har fundet på. Perfekt til kagebuffeten eller børnefødselsdagen.

 

 

Jeg var for nylig til min lille nevøs barnedåb. En virkelig dejlig og afslappet festdag for den nærmeste familie. Der var lækker brunchbuffet efterfulgt af kagebord og til slut kartoffelsalat og frikadeller til “skrub-af-mad”. Mmmm!

Det lækre kagebord:

Som mange af de andre gæster havde jeg fået lov at medbringe en ting til madbordet. Jeg havde i samråd med min søster bestemt, at jeg kunne stå for at lave dessert spyd. Min søster havde fundet ideen på En amerikansk blog med masser lækre opskrifter og ideer: “Mel’s Kitchen Cafe” (se her).

Jeg er virkelig vild med ideen, da man på den måde portionsanretter desserten uden, at man skal stå og jonglere med 25 tallerkner. Konceptet er jo genialt til et tag-selv-bord og de pynter virkelig med de fine farver fra bærene

Bag din ynglingsbrownie eller prøv denne opskrift fra Gastromand på den ultimative brownie (se her)

Så er det ellers bare at finde din ynglings-frugt/bær gerne nogle forskellige farver og noget frugt der ikke er for saftigt.
Put så de forskellige dele på skiftevis. Vi valgte at hvert spyd skulle have 2 små stykker brownie og én skumfidus. Ellers var der frit spil for ungerne som gladeligt hjalp til med “anretningen”.

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.