Garnhygge: Superman

Almas Gudmor, Janni, er min ældste veninde og for mig en sand superman – Hun er et par år ældre end mig og vores forældre har altid været venner. Altså har jeg kendt hende hele mit liv. Hun er vild med superman og har sågar en supermans tatovering. Da jeg faldt over denne opskrift skulle hun da selvfølgelig have sin egen superman:

 

 
Opskriften er fundet her på raverly og er ganske gratis. Der findes i øvrigt mange fine opskrifter der inde, som er gratis. Gå på opdagelse og fortæl os gerne hvis du finder noget fedt.
 
Denne superman er hurtig lavet det er mere monteringsarbejdet der kan tage lidt tid. Men alt i alt ser man hurtigt et resultat. Det kan vi lide.
 
Et lille fif: For at gøre den lidt mere personlig så skift S’et ud med modtagerens forbogstav. Garnfarverne skiftes jo selvfølgelig bare ud alt efter hvilke farver modtageren er til. Perfekt for en lille barselsgave eller fødselsdagsgave.
Elsker også at hækle barselsgaver så tjekke dette søde tæppe ud. Er du mere til stikkepindene så se denne søde kyse.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.