På tur: Godsbanen og forårsmarked

Var i dag et lille spontant smut forbi Godsbanens Forårsmarked. Forårsmarkedet kan også besøges i morgen, søndag d. 23/4-17, fra kl 11-16. Se mere om det her.
Det er virkelig et besøg værd!

Åbne værksteder, marked og lækkert mad

Det er muligt at besøge de åbne værksteder, hvilket vi desværre ikke nåede i dag. Men jeg ved der bl.a. findes værksteder for læder, træ, keramik, tekstil, print og smykker. Læs om de åbne værksteder her. Psssst! De åbne værksteder er jo til dagligt åbent for alle mod et beskedent beløb.

FantasiFabrikken har tidligere besøgt et af værkstederne. Men det fortjener sit eget blogindlæg i den nærmeste fremtid.

Nå, tilbage til weekendens Forårsmarked: Der er masser af fine boder med design og kunsthåndværk produceret i Godsbanens værksteder.

Der var så mange fine ting. Men med to livlige børn og en liiiidt utålmodig mand var tiden desværre knap. Jeg nåede dog at forelske mig i et par designs som jeg skal have kigget lidt nærmere på, på Instagram og hjemmesider.

Hvis I vil kigge med så tjek lige disse “kunst”håndværkere ud:

Nabamu Design : Håndsyer de lækreste læderprodukter. Tjek det ud på hendes hjemmeside eller på Instagram-profilen @Nabamudesign

2Haender : Laver det fineste keramik. Blev specielt forelsket i hendes hænge-potter. Hendes ting kan ses på Instagram-profilen @2Haender .

About Form And Function : Laver de fineste glasbobler til at hænge op. Kig på hjemmesiden eller på deres Instagram-profil @aboutformandfunction

Nogle af kunsthåndværkerne sælger dog kun deres skatte på markedet og er endnu ikke at finde på nettet. Så i må afsted derned for ikke at gå glip af noget. Måtte eje disse små fine keramik ting, som allerede har fået en plads på hylden:

Kødbyens mad og marked i Den Rå Hal værdigede vi selvfølgelig også et besøg. Mums! Der var alt muligt spændende og lækkert vi kunne vælge mellem. Selv tallerknen kunne spises:

Udover ovenstående er der masser af andre aktiviteter, koncerter, poesi og åbne døre hos Godsbanens aktører

Familien havde aldrig været på Godsbanen før så besøget skulle selvfølgelig lige fuldendes med et besøg på det skrå tag. Op og ned det gik:

Hvis jeg kan snige mig afsted i morgen efter Økodag (se her), skal jeg helt sikkert ned og kigge nærmere på de åbne værksteder og kigge lidt mere på boderne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.