Påske: Pompom kyllinger

Her på FantasiFabrikken elsker vi at pynte op til hver en given højtid. Så hvorfor holde sig tilbage til påske? W. syntes godt nok det er lidt underligt, at vi skal påskepynte med dyr. Men vi synes det er en hyggelig børnevenlig måde at introducere børnene til højtiderne på. Påske har jo en del hyggelige traditioner. Så her har vi været i gang med at lave påskepynt med søde pompom kyllinger.

Vi har været i gang med at lave små pompom kyllinger. Her kan de større børn godt være med. De skal bare lige hjælpes i gang med pompomerne så kan de selv. De er rigtig søde at have hængende og kan jo laves i den størrelse man ønsker. DIY for pompom finder du  her.

Materialer:

-Gult garn

-Gaffel

-Saks

-Rødt pap/papir (til næb og fødder)

-Øjne

-Limpistol

Fremgangsmåde:

Lav en gul pompom, ligesom DIY viser. HUSK at lave en forholdvis lang snor til ophængning til sidst. Denne snor binder du dobbelt så den færdige kylling kan hænges på ex. en gren.

Så klipper du fødder og næb ud af det røde pap. Det er nemmest at lave fødderne som en strimmel med takker i hver ende og så bøje dem. 

Fødder, næb og øjne limes på pompom med limpistolen. Her skal børnene lige have en hjælpende hånd så de ikke brænder sig

Så er der bare tilbage at hænge dem på en fin forårsgren. Alternativt kan de også stå på fødderne på en hylde.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.