TILLYKKE Babydk

Idag startede vi ud med at lufte dankortet i Babydk. De holder 1 års fødselsdag i dag og i morgen både i butik og på deres webshop (Babydk.dk). Stort set alt er sat ned med 20% så man tjener jo nærmest penge ved at shoppe lidt. Udover de flotte 20% var der en fin goodiebag til de første 20 betalende kunder.

Det er bare med at komme afsted – butikken bugner med lækkert tøj, legetøj og interiør til de små guldklumper. Butikken er virkelig en oplevelse i sig selv. Det er så lækkert og lyst indrettet og meget inspirerende. Har du brug for hjælp er ekspedienterne meget kompetente og taler af erfaring.

Er du ikke lige i nærheden af butikken, så tjek deres webshop ud på babydk.dk. Husk at brug koden HURRA så du får de 20%

De har rigtig mangle lækre mærker, f.eks. Petit by Sofie Schnoor, CamCam, Designletters, Engel, Bloomingville, Mini a ture og mange flere.

Babydk får vores varmeste anbefalinger og et stort tillykke med fødselsdagen.

Skriv et svar