Garnhygge: Drenge striktrøjer

FantasiFabrikkens “strikkemama” har gennem sommeren strikket på W’s vinter garderobe, som nu er i brug. W er en meget varm dreng så strikveste er et hit. De luner kroppen uden at han koger. Men ellers er der kommet nogle nye striktrøjer til.

Jeg strikkede følgende trøjer/veste til ham:

Den langærmede:

Babystrik på pinde 3 1/2 – 4′ af Lene Holme Samsøe

Den er strikket i strømpegarn med et minimum af kunststof. Det er dejligt at den bare kan smides i vaskemaskinen sammen med resten af ens tøj. Jeg har valgt at strikke ærmerne på strømpepinde for at undgå at skulle sy den sammen til sidst. Det er vigtig at trække de to kantmasker fra, hvis du også vælger at strikke ærmerne på strømpepinde

Grøn vest:

Babystrik på pinde 3 1/2 – 4′ af Lene Holme Samsøe

Den er strikket i ren uld og er strikket rundt på en kort rundpind for at slippe for samsygning til sidst og igen er det vigtig at trække kantmaskerne fra ellers ender man med for mange masker.

Den stribede vest:

Det er en gratis opskrift som jeg hat ændret en smule i. Den findes her. Jeg har fjernet ribben som der strikkes omkring brystet og bare strikket ret strik i stedet for.

Øverst i bunken ligger en lækker kyse i bobblemønster. Den endte som en barselsgave. Den er så fin. Så den fortjener sit eget indlæg.

Fortsat god dag.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.