Fastelavn var mit navn

Igår var det fastelavn søndag og vi har de sidste par uger haft: Fastelavn som tema med alt, hvad det indbærer af hjemmebag, pynt og udklædning.

I dag går det løs i institutionerne. Vi har sendt nogle meget forventningsfulde udklædte børn af sted. Det er skønt at se, hvor meget de går op i det og hvor spændte de er på at se de andres udklædning.

Vi kommer her med en opsamling over fastelavnsugerne, som indholder alle vores fastelavn-tips.

Ved at klikke på billederne kommer du direkte videre til det indlæg der hører til billedet. Så kig dig omkring og lad dig inspirere. Kostumer, lækre kager og pynt kan sagtens laves året rundt.

Hvem har ikke en lille pige der hjemme, der elsker at klæde sig ud som en prinsesse, en rigtig lille sørøver, som mangler sit skib eller en lille fjolletrold, der bare gerne vil være et spejlæg?

Kagerne vil gøre sig godt på et hvert kaffebord.

Vores skønne unger på FantasiFabrikken har været udsat for lidt af hvert i forbindelse med udklædning i denne tid – heldigvis elsker de at klæde sig ud.

Det er ingen hemmelighed, at vi på FantasiFabrikken ELSKER kager. Derfor er det også skønt med en højtid, der har sine helt egne kager. Vi kom med tre bud på nogle af vores favoritter.

Vi har nydt at få lov til at være kreative og pynte op. Tror ungerne ville ønske, at vore hjem altid var pyntet op med glimmer, perleplader og udklip. Måske man skulle gøre mere i det i løbet af året. Selvgjort pynt er da hyggeligt og mindeværdigt, især for børnene.

Vi ser tilbage på fastelavn som en dejlig tid, som vi på FantasiFabrikken, helt sikkert vil lade vare lidt endnu på FantasiFabrikken …

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.