Udklædning: Teletubbies

Hvem har ikke prøvet at skulle til fasterlavn udendørs. I disse situationer er en fin lille prinsses dragt eller en sørøver med piratbukser ikke lige sagen.

Her kommer der et godt bud på en meget nem flyverdragts-udklædning, de fleste børn har en ens farvet flyverdragt – hvis den er i stærke farver er denne vejledning til udklædning lige sagen. Hvis den der imod er mere i naturfarver eller sort, så kommer der en DIY til disse flyverdragter senere på måneden.

Obs: da denne udklædning har lidt tid på bagen har vi desværre ikke bedre billeder, men når det så er sagt er den rigtig nem at sy.

Materialer

-Flyverdragt: Grøn, lilla, gul eller grøn. Ellers må man opfinde en ny Teletubbies, hvis flyvedragten har en anden farve.

-50 cm. jersey i samme farve som flyverdragten

-25 cm. sølv stof

-Lidt pudefyld

-Staniol

-Elefanthue som mønster (hvis du har en elefanthue i samme farve som flyverdragten, så slipper du for det første i vejleningen)

Fremgangsmåde

Lig jersyen dobbelt og tegn efter elefanthuen, klip den ud og sy den sammen. Da jersyen ikke travler er den ikke nogen grund til at ligger denop i bunden eller rundt om ansigtet.

Klip to stykker, som er 20×10 cm (ører)

Lig dem dobbelt og sy dem sammen på vrangen obs husk at lave et hul til at putte pudefyldet ind. Vend dem om og fyld dem ud, luk hullet i hånden. SÅ har du to “pølser”.

Monter pølsen som et ‘C’ på hver side af elefanthuen som ører. Dette gøres nemmest i hånden.

Nu til pynten ovenpå huen. Klip et stykke i jersyen i 25×7 cm. Sy den sammen med lad den stå åben i en af enderne.

Rul staniolen til en pølse der passer ind i ‘pølsen’ som skal bruges til “antennen” på huen.

Form nu “pølsen” til den ønskede “antenne”form. Se billede nedenunder for inspiration. Hæft evt. med sting et par steder for at holde formen.

Sy den så fast på elefanthuen.

Klip en passende størrelse firkant ud af sølvstoffet og monter den på flyverdragten med et par sting i hvert hjørne (alternativt noget dobbeltklæbende tape)

Wupti så er der teletubbies for alle penge!

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.