“FASTERLAVN ER MIT NAVN” -Er du klar?

“Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have….” Hvem kender ikke den sang fra sin barndom? Fasterlavn er en hyggelig tradition, specielt efter man droppende at putte rigtige katte i tønden i 1800tallet. Engang var det også starten på 40dages faste. Nu om dage forbinder vi det mest med udklædning, fastelavnsboller, tøndeslagning og kattekonge- og dronninger.

På FantasiFabrikken er vi som I ved beriget med 5 dejlige børn i forskellige aldre. Derved er fasterlavn noget vi bliver nødt til at gå op i med liv og sjæl.

Valg af udklædning fylder en del og vores unger elsker at klæde sig ud. Så det er ekstra sjovt at gøre noget ud af udklædningen når man ved den vil blive brugt resten af året.

Frem til selve fastelavn vil vi komme med fif om udklædning, pynt, hvor man kan slå katten af tønden, hvilket fastelavnsboller der hitter og andre ting der har med fasterlavn at gøre. Så følg endelig med og del gerne hvis I selv har nogle fastelavnstips.

Vi har bland ande lavet disse biller og mariehøner, havfrue, ninjago…. Man kan kun blive utålmodig på at det skal blive fastelavn så vi kan trække i udklædningen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.