#nouw30dayschallenge

Så er det tid til en udfordring til FantasiFabrikken, og hvem siger nej til det?

Da vores blog stadig er helt ny i dette blogunivers ser vi udfordringen #nouw30dayschallenge som nouw.com har lanceret som en mulighed for at skabe ekstra fokus på vores lille blog og blive bedre til: det “der blogging”. Nouw lancere denne challenge i forbindelse med, at de er blevet Nordens største blogportal.

Meningen er, at man skal blogge hver dag i 30 dage (1. februar – 2. marts) og derigennem udvikle sig som blogger. Nouw vil så løbende give blogging-tips med på vejen. Læs mere om udfordringen her.

Vi hygger os med at blogge og derigennem formidle alle vores finurlige ideer ud til jer. Det gør det altså hundred gange sjovere, at i sidder derude og læser med. Så “Tak for det!”

Vi håber på, at vi i løbet af de 30 dage vil blive bedre til at skrive så det fanger folk. Det er jo ligesom det, det hele handler om. Derudover ved vi, hvor stor en betydning gode billeder har, så det håber vi naturligvis også at lærer noget om. Bloggen er jo som sagt lige gået i luften så vi har masser at lære. Så vi er mega klar!

Vi håber I vil støtte os gennem denne challenge ved at læse med og dele vores blog med andre.

Følg os gerne Instagram: FantasiFabrikken_insta . Her vil vi give et “heads up”, hver gang vi blogger.

God dag til jer derude!

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.