VOKSENHØJDE: Moctail Mojito

Vi har begge været gravide eller ammende i store dele af de sidste par år og det har foregået stort set uden alkohol. Det gør så men ikke noget. Men når man sidder til en fest, en nytårsaften eller en aften ude med veninderne, hvem savner så ikke en lækker flot drink? Der er noget helt specielt ved en drink med pynt og sugerør som bare er lidt lækre end et glas vand.

Virgin mojito eller Mojito mocktail, kært barn har mange navne, men uanset navnet er det en farvorit når man vil have en alkoholfri drink

Ingredienser

Mynte

Rørsukker

Økologiske limefrugter

Danskvand

Tonic eller ginger ale

Isterninger

Fremgangsmåde

Mas lime i morteren (alternativt med en spiseske i glasset), put det i et glas. Tilsæt rørsukker og isterninger. Klap mynten imellem to hænder for at løsgive noget smag. Put det i glasset og tilsæt danskvand, tonic/ginger ale. Smag til med rørsukker og lime.

Tilslut pyntes drinken med sugrør og en kvist mynthe. Serveres med salte mandler. Se opskrift her .

Skål! P.S. Nyd den gerne på en onsdag også. Og

Har du en favorit moctail?

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.