WEEKENDSNACK, VÆRTINDEGAVE OG SALTE MANDLER

Vi eeeeeelsker salte mandler. Gør du også det? Når først man er startet er det svært at stoppe igen. Desværre er salte mandler bare lidt dyre. Og de er virkelig nemme at lave selv.

Det skal du bruge:
2 dl vand
50 g salt
200 g mandler

Sådan gør du:

– Bring vand og salt i kog og lad saltet opløse sig.
– Sluk herefter for varmen og kom mandlerne i.
– Lad dem trække 30 minutter.
– Varm ovnen op til 125 grader.
– Si saltlagen fra mandlerne og bred dem ud på en bageplade.
-Bag mandlerne i ovnen, til de er helt tørre og har en tynd, grålig salthinde – cirka en halv time.

Tip: Flæk en mandel på tværs og hold øje med farven på denne under bagningen. Når denne er gylden brun er mandlerne færdige.

Server mandlerne til en øl, en lækker drink eller et glas koldt hvidvin.
Tag en lille bøtte med til madpakken eller hak dem og kom dem oven på salaten.

Put en lille portion salte mandler i en cellofan pose og forær dem væk som værtindegave. De vil med sikkerhed blive modtaget med glæde.

Følg med her på kanalen. Snart kommer der opskrift på lækre moctail mojitos.

5 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.