Sjov og ballade i DGI huset

En af FantasiFabrik-familierne har boet i Aarhus midtby på 5. sal i en forholdvis lille lejlighed. Her var der ikke plads til de store fysiske udfoldelser. Så weekenderne, med to små krudtugler, kunne godt blive lange.

DGI huset

Derfor blev DGI huset nede bag Bruuns galleri et kæmpe hit. Se deres hjemmeside her.

De har et bredt udbud af hold og aktiviteter. Har været rigtig glad for deres graviditets- og efterfødselshold samt de børne/familie hold som dette indlæg omhandler. Det er faktisk også blevet til et par ture på deres store klatrevæg. Men tjek lige deres hjemmeside ud. Der er virkelig mange muligheder.

Det fungerer sådan, at man køber “klip” eller medlemskab på deres hjemmeside her. Ét klip koster 50 kr., men køber man 10 klip koster det i alt 355 kr.

Weekend-familiehold

I weekenden er der forskellige familiehold. Familietons, Gymleg og Sjov SøndagFamilietons er målrettet de 2-8 årige og deres familie. Her er holdet altså beregnet til at hele familien deltager. Se tider og beskrivelse her. Her er alle redskaber pakket ud og der er lavet baner i hele springhallen. Så er der ellers bare fri leg. Det koster 2 klip pr. familie (2 voksne+2 børn).

Gymleg henvender sig til de 2-5 årige og her er forældrene knap så aktive som ved “Familietons”. Se tider og beskrivelse her . Holdet starter med en fælles opvarmning, hvorefter man ellers kan boltre sig i de lækre faciliteter. Det koster 1 klip pr. barn.

Begge hold varer en time og finder sted lørdag og søndag formiddag

Har man lyst til et større udvalg af aktiviter og over flere timer, er der: ‘Sjov søndag‘, læs om det her. Det finder sted, hver søndag fra kl. 12-15. Her er Klatrevæggen åben, der er fri leg i springhallen og der er hoppepuder. Derudover kan der spilles badmintin, fodbold og alverdens andre boldspil. Det koster 1 klip pr. person.

Der er mulighed for at spise madpakker eller købe noget frokost. Der er fine puslefasiliteter og højstole til dem der har brug for det.

Skolernes ferie:

DGI huset holder også åben i skolernes ferie (påske-, efterårs- og vinterferie), læs mere om det her. På hjemmesiden beskrives det sådan:

¨Klatrevæggen tilbyder non-stop klatring og springsalen er åben med trampolin, springrav, balancebomme, minitrampolin og andre springredskaber. Endvidere stort boldspils område i hallerne og hoppepuden og hoppeborgen er åben for de mindste.¨

Derudover vil der dagligt være forskellige ekstra aktiviter, såsom børneparkour, akrobatik, piratleg m.v.

Så er der jo nok at give sig til og ungerne kan få brugt en masse energi. Det koster 75 kr. eller 2 klip. Børn under 2år er gratis.

Man får et armbånd på som gælder for en hel dag. Man kan altså gå ud og få lidt frisk luft midt på dagen og komme tilbage igen.


Vi har som familie prøvet de beskrevne tilbud og er meget begejstrede – men hvilken børnefamilie er ikke glade og tilfredse når ungerne er det?

Vi ved at DGI byen i København har et ligende søndags-arrangem
ent. Vi har du aldrig været der. Men tjek det ud her

Tjek lige programmet ud fra “100 Børnedage” på DOKK1 i forbindelse med Aarhus som kulturhovedstad 2017. Se indlæg om det her . Her er der fede arrangementer hver onsdag og lørdag

Har i gode forslag til weekend- og ferieaktiviteter? Del gerne

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.