100 BØRNEDAGE PÅ DOKK1

Så blev det 2017 og dermed året, hvor Aarhus skal være Kulturhovedstad. Der forelægger et kæmpe Program med et utal af arrangementer, kunstværker og spektakler. Programmet findes ligeledes på en app (Aarhus 2017)
FantasiFabrikken har i første omgang bidt mærke i “100 børnedage på DOKK1”. Der vil i hele 2017, hver onsdag og lørdag være arrangementer for de 0-8 årige børn.

Onsdagsarrangementerne kræver tilmelding, hvor lørdagsarrangementerne er uden tilmelding. Dog er nogle af aktiviteterne med begrænset deltagerantal, så her er det først til mølle. Alle arrangementerne er gratis.

hjemmesiden her kan man søge på arrangement type, aldersgruppe og tidspunkt. Nogle af arrangementerne er allerede fuldt booket. Så man skal skynde sig at melde sig til.

Eksempler på gode events her i de første par måneder kunne være:
– “Kan man male uden pensel?” i uge 4
– “Sansecirkus om vejret” i uge 7+28
– “Opera for helt små ører” i uge 12
– “Dissektion af hane” i uge 14

Vi er så klar på at give børnene noget børnevenligt kultur i 2017. Hvor bliver det altså bare fedt.

Børnene vil elske at komme ud og opleve. Mangler I noget lækkert til madpakken er disse havre- bananpandekager altid et hit. Vi lover at komme med flere gode ideer til madpakken. Bare følg med her på kanalen.

Ses vi på DOKK1?

I første omgang vil vi glæde os til lørdag aftenens åbnings lysoptog, se beskrivelsen her . Det hele begynder kl. 19 og starter mellem musikhuset og rådhuset og slutter nede på havnen omkring DOKK1.

Har i fundet nogle fede events i skal opleve? Del endelig.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.